Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قیصری ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار داشت: شرکت‌های فعال در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان سال گذشته فروش بالغ بر ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان محصول را تجربه کردند و ۳۷ میلیون دلار صادرات داشتند که رقم قابل توجهی است اما با افق‌ها فاصله زیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از برنامه‌ها در این راستا حضور شرکت‌های فناوری و دانش بنیان در طرح‌های کلان و صنعتی بزرگ مانند پالایشگاه، مترو و حمل و نقل است و لازمه آن شناخت و حمایت مسئولان شهری و استانی است زیرا شرکت‌های ما می‌توانند در طرح‌های کلان حضور یابد و فعالیت کنند.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه جشنواره ملی فن‌آوری شیخ بهایی، جشنواره‌ای پر افتخار بوده که ۱۶ دوره با موفقیت برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این جشنواره زمانی شروع بکار کرد که خیلی‌ها به موضوع کارآفرینی باور نداشتند و امروز ما مسئولیت سنگینی بر عهده داریم زیرا این نهال ۲۵ سال حرکت کرده و اکنون به بالندگی رسیده است و در بخش‌هایی از کشور توانسته تأثیر گذار باشد.

تجاری سازی و رفع چالش‌های کشور محور فعالیت شهرک علمی تحقیقاتی است

قیصری با بیان اینکه وظیفه ما خطیر است زیرا زمینه توسعه سریع فن آوری‌ها را باید فراهم کنیم، ادامه داد: تجاری سازی و رفع چالش‌های کشور را در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و همچنین دو جشنواره اخیر فن آوری، محور فعالیت قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به وجود ۲ هزار محصول فن آورانه در این شهرک علمی تحقیقاتی، خاطر نشان کرد: در سطح کشور ۴۴ شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد اما تعداد کمی از آنها وارد بازار کار شدند که در این زمینه جلب اعتماد جامعه و بازار نیاز است.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه سرمایه بخش خصوصی پذیرای طرح‌های فن‌آورانه بوده است، افزود: برای جلب سرمایه گذار به مشارکت بیشتر و اعتماد سازی در بخش خصوصی نیاز است که در این زمینه در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان قسمتی را برای ارزیابی طرح‌ها ایجاد کردیم تا شرایط مناسب و قیمت گذاری منصفانه بر طرح‌های فن آورانه بین سرمایه گذار و سرمایه پذیر فراهم شود.

ارسال ۳۶۸ طرح فن آورانه به شانزدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی

در این آئین همچنین عبدالرضا کبیری سامانی دبیر شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار داشت: این جشنواره برترین و قدیمی ترین در زمینه فن‌آوری کشور است که سال ۱۳۸۲ برای نخستین بار برگزار شد و تا سال جاری در زمینه موضوعات کارآفرینی، فن آوری، کسب و کار، جذب سرمایه گذار فعال بوده است.

وی با بیان اینکه جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نه یک رویداد فرهنگساز بلکه مکتب ساز است، اضافه کرد: همسویی با اسناد بالادستی، آینده نگری و استقبال از فن آوری‌های نوپدید از نکات مثبت این جشنواره است.

دبیر شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به ارتقای کیفی این دوره از جشنواره و تغییرات آن، ابراز داشت: عنوان کارگروه فن آفرینان به کارگروه فن آفرینی و تجاری سازی فناوری و همچنین نظام داوری این دوره از جشنواره تغییر کرد.

کبیری سامانی با اشاره به اینکه ۳۶۸ طرح در زمینه فن آوری و تجاری سازی به جشنواره امسال ارسال شد، گفت: در نهایت طرح ۶ شرکت برگزیده شد که ۲ شرکت نوپا و ۳ شرکت رشد یافته بودند و در بخش طراحان کسب و کار نیز ۲۴۷ طرح به جشنواره ارسال شد که در نهایت سه طرح برگزیده شد.

وی با اشاره به اینکه ۳۶۸ طرح از سراسر کشور به جشنواره ارسال شده بود، اضافه کرد: طرح‌های برگزیده و نهایی از ۹ استان تهران، اصفهان، خراسان رضوی، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، البرز، قم، اراک و آذربایجان غربی است و ۲۷۰ میلیارد ریال برای سرمایه گذاری در ۱۸ طرح جذب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شانزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان ماه امسال به مدت ۲ روز در اصفهان و باهدف معرفی برترین فن‌آفرینان و طراحان کسب‌وکار به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی فن آوری شیخ بهایی از سه طرح فناورنه با عنوان دوربین مراقبتی با قابلیت همزمانی عملکرد در روز و شب با استفاده از فن آوری INFRARED، دستگاه تقسیم کننده نمونه پودر دوار و ترانمیتر فشار (اختلاف فشار و دما) به عنوان طرح‌های برتر رونمایی و از برگزیدگان حوزه کسب و کارهای دانش بنیان تقدیر شد.
همچنین چهار تفاهمنامه در زمینه تولید و توسعه فناوری‌های مورد نیاز کشور در حوزه‌های شیمیایی، کشاورزی و محیط زیست، توسعه زیرساخت‌های اینترنت اشیا در حوزه گجت های هوشمند، احداث پالایشگاه میعانات گازی با ظرفیت ۱۶ هزار بشکه در روز در جزیره قشم و همکاری اقتصادی – پژوهشی شهرک علمی تحقیقاتی با خانه خلاقیت و نوآوری اصفهان منعقد شد.

کد خبر 5355097

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره شیخ بهایی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان وزارت علوم تحقیقات و فناوری پارک علم و فناوری اصفهان زلزله ویروس کرونا بوشهر زمین لرزه هفته بسیج آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها کتاب و کتابخوانی گرگان واکسن کرونا استانداری هرمزگان شهیده فاطمه اسدی مدیریت بحران جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان شانزدهمین جشنواره ملی فن سرمایه گذار تجاری سازی فن آورانه فن آوری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی شیرازی مدیر عامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره برنامه‌های این نشر برای نمایشگاه کتاب تهران گفت: ما تولیدات جدید هم در زمینه‌هایی که پیش از این در آن فعال بودیم همچنان خواهیم داشت، البته در قالب‌ها و زمینه‌های جدید هم فعالیت‌هایی داریم و این باعث شده که امسال در نمایشگاه هم کتاب کودک و نوجوان در دفتر قمقمه عرضه کنیم و هم رمان‌های جدید به نمایشگاه کتاب بیاوریم و هم در بحث فرماندهان، روایت‌های جدی از فرماندهان جبهه مقاومت داشته باشیم که کتاب «میاندار» شاخص این قصه است.

وی درباره چالش‌های پیش روی این نشر اظهار داشت: یک چالش ما در خود فضای نشر، مسئله مجوز، مسئله کاغذ، مسئله دیده شدن و... است که به هر حال چالش‌های پیش روی یک ناشر است. اما در مورد نمایشگاه یکی بحث رفاه و امکانات برای ناشران است و دیگری هزینه‌های تبلیغات در نمایشگاه که هزینه‌های بالایی هستند و معمولا ناشران امکان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند و فقط ناشران دولتی چون پول دارند می‌توانند از تبلیغات استفاده کنند، اما برای ناشر خصوصی این طور نیست و متاسفانه این عدالت شکل نگرفته است در واقع ناشری که توان اقتصادی چندانی ندارد نمی‌تواند با ناشر دولتی رقابت کند. این مسئله مهمی است که نشان می دهد عدالت در تبلیغات نیست تا به همه به‌طور یکسان نگاه شود.

گلایه از جمع آوری کتاب «نامزد گلوله‌ها» از نمایشگاه کتاب سال گذشته

وی در مورد مشکلاتی که سال گذشته برای این نشر روی داد، گفت: پارسال مشخصا رفتار دور از شأنی رخ داد و کتاب «نامزد گلوله‌ها» از نمایشگاه جمع شد؛ یک کار به شدت غیر فرهنگی بود و ادعا کردند که کتاب مجوز نداشته اما روشن بود که چه اتفاقی پشت صحنه افتاده است. کتاب‌های بدون مجوز معروف و شناخته شده در نمایشگاه هر ساله فروخته می‌شود اما اینکه چرا این اتفاق برای این کتاب افتاد، باید مسئولان پاسخ بدهند و روشن بیان کنند که چرا این اتفاق افتاد؟

شیرازی گفت: ما مشخصا در موضوع مجوز مسئله اساسی داریم و هنوز مشکل حل نشده است. آقای وزیر هم در جلسه‌ای گفتند که ما می‌خواهیم مجوز را به اهالی فرهنگ بدهیم، اما کی قرار است این اتفاق بیفتد، معلوم نیست و این حرف سال‌ها زده می‌شود. یا گفتند موضوع کاغذ را حل و کاغذ داخلی تولید می‌کنیم، اما کاغذ دولتی با نرخ جهانی و با قیمت غیر رقابتی و صرفاً یک مقدار ارزان‌تر از کاغذ خارجی که کیفیت خارجی بهتر هست، چه فایده ای دارد؟

مشکلات ناشر با کاغذ: تولید کاغذ داخلی بی کیفیت چه ارزش افزوده‌ای برای صنعت نشر داشته‌ است؟

مدیر انتشارت خط مقدم گفت: این کاغذی که با میلیاردها تومان هزینه تولید شده و در عین حال بی کیفیت است، چه ارزشی ایجاد کرده است؟ من ناشر وقتی می‌خواهم کاغذ بخرم می‌بینم کاغذ داخلی را بی‌کیفیت تولید می‌کنند از آن طرف کاغذ با کیفیت‌تر خارجی را که چاپخانه هم با آن مشکلی ندارد(بسیاری از چاپخانه‌ها با کاغذ ایرانی مشکل دارند) را با یک نسبت کم در حد 40-50 هزار تومان تهیه می‌کنم.

وی افزود : وقتی از کاغذ سبک خارجی استفاده می‌شود، مخاطب یک محتوای خوب را با یک کیفیت خوب تحویل می‌گیرد و هزینه‌اش هم خیلی تفاوت ندارد. تولید کاغذ داخلی بی کیفیت چه ارزش افزوده‌ای برای صنعت نشر داشته‌ است؟ به هر حال اینها چالش‌های جدی است و مسئولان امر باید برای این موضوع تدبیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!