Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور شیشه فروش گفت: ظرفیت‌های خوب علمی و اجرایی در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان وجود دارد که این‌ها با یکدیگر پیوند خورده‌اند تا تولید محصولی برای اجرا در حوزه‌های مختلف داشته باشند.

او از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهر‌ک علمی وتحقیقاتی اصفهان می‌توان در زمینه مشکلات زیست‌محیطی استان از جمله مصرف بهینه آب، برق، انرژی و استفاده از پساب و تصفیه پساب کمک گرفت، گفت: استان اصفهان و کشور هم اکنون با معضل بیابان زایی و کانون‌های گردوغبار درگیر است و شهرک علمی و تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان برای ارائه روش‌هایی در کنترل بیابان و اجرای طرح‌های بیابان زدایی می‌توانند کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در زمینه آلودگی هوا و کاهش منابع آلاینده در بخش صنعت و خودرو‌ها بی‌تردید می‌توان از ظرفیت‌های دانش بنیانی این شهرک استفاده کرد و دانش بنیان‌ها باید به کمک رفع مشکلات زیست محیطی استان بیایند.

شیشه فروش می‌گوید: معضلاتی، چون کمبود منابع آب، خشکسالی و فرونشست زمین از جمله تهدیدات استان است که با توجه به پتانسیل علمی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دستگاه‌های اجرایی موظف شدند که از این ظرفیت برای اجرایی کردن طرح‌های کاهش خطر و پاسخ به بحران کمک بگیرند.

طبق قانون مدیریت بحران همه دستگاه‌ها موظفند که مخاطرات را شناسایی کرده و برنامه کاهش خطر در خصوص هر یک از مخاطرات و پاسخ به آن‌ها را تهیه کنند.

به گفته او شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی این ظرفیت را دارند که به دستگاه‌ها کمک کنند برای اجرای این طرح‌ها که ماحصل آن کاهش اثرات حوادث غیر مترقبه خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به وضوح دیدیم که شهرک در حوزه پساب و تصفیه آن و نیز مصرف بهینه انرژی می‌توانند راهکار‌های مناسبی داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران شرکت های دانش بنیان آلودگی هوا محیط زیست شهرک علمی و تحقیقاتی تحقیقاتی اصفهان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان

دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان در اصفهان، ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت با حضور سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه حمل و نقل در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دومین رویداد حمل و نقل دانش‌بنیان همراه با دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان با با همت معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل و نقلی با حضور شرکت‌های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه‌های دولتی از ۱۱ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۴ اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد؛ کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوع، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل و نقل ریلی از محورهای برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان است.

برگزاری این نمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان حمل و نقل ملی و استانی و کلان شهرها همراه با برگزاری پنل‌های ارائه طرح و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های جانبی در محل سالن شماره ۲ تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت می‌گیرد و ساعات بازدید از نمایشگاه ۹ صبح الی ۱۸ بعد از شهر است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.goingevent.com مراجعه کنند.

کد خبر 748890

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان