Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خیر‌الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: امسال که سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، ۵ راهبرد اصلی در این زمینه در معاونت نوآوری دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خیرالدین با اشاره به بند «ت» قانون جهش تولید دانش بنیان که به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت اجازه داده شده که نسبت به ایجاد پردیس فناوری اقدام کنند، گفت: در این حوزه تاکنون پردیس‌های تخصصی و دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی ایجاد شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۴۶ مرکز رشد در کشور خاطرنشان کرد: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

در ادامه، جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی موجود، کاهش نرخ مراجعه به مراکز رشد کشور است. یعنی با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی، تعداد متقاضیان می‌تواند کمتر شود؛ بنابراین به تیم سازی باید به عنوان یک نهضت نگاه کنیم. اگر بخواهیم سهم اقتصاد دانش بنیان را از حدود ۲ درصد به بیش از ۵ درصد برسانیم باید تعداد تیم‌های موجود را افزایش دهیم.

نشست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور ۱۵ و ۱۶ تیرماه به مدت دو روز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. در روز اول پس از سخنرانی رئیس شهرک، معاون و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پنل هم‌اندیشی «از ایده تا بازار» در شرکت‌های نوپا با حضور مدیران مراکز رشد کشور برگزار می‌شود.

گفتنی است مدیران مراکز رشد کشور در ادامه از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید می‌کنند. این نشست به صورت زنده از طریق سایت و کانال رسمی شهرک در آپارات در دسترس است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرک علمی و فناوری اصفهان معاون فناوری وزیر علوم دهکده فناوری کشاورزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مدیران مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی